RBTP houdt verdachte poging beroving aan

Gepubliceerd door ABC Redactie op 14 April 2024

Na gedegen onderzoek is de verdachte A.T (22) in de vroege ochtend van zaterdag 13 april – op zondag 14 april 2024 in de kraag gevat door de politie van de afdeling Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op de Hernhutterstraat, in de omgeving van de Dhaliastraat. De verdachte T.A heeft op vrijdag 5 april 2024 samen met zijn kompaan, die nog voortvluchtig is, gepoogd een voertuig weg te nemen aan de Matoelistraat te Bloemendaal. De camera beelden van dit geval ging viraal op social media, waabij te zien is dat het slachtoffer met het voertuig uit haar inrit reed.

Zij parkeerde het voertuig voor de poort om die vervolgens dicht te maken, toen zij plotseling zag hoe twee gemaskerde mannen gekleed in het zwart haar voertuig instapten. Het slachtoffer gilde luidkeels, waarna de verdachten meteen daarna de plek verlieten. Bij het zien van de politie trachte de verdachte T.A zich te ontrekken aan zijn aanhouding en rende weg. De politie was genoodzaakt waarschuwingshoten te lossen, waarna de verdachte zich over gaf.

De verdachte T.A werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Munder. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij eveneens door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. De politie van Recherche Paramaribo heeft de zaak in verder onderzoek.

Related posts