Ruim 35.000 landsdienaren registreren voor digitale loonstroken
22 June 2024
Strategische samenwerking tussen Suriname en VN bekrachtigd door Ramdin
22 June 2024

Jeugdige die met eindhout is bewerkt in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen

Gepubliceerd door ABC Redactie op 22 June 2024

gHet 14-jarige slachtoffer D.D. die met een eindhout op donderdag 13 juni 2024 is bewerkt, is in kritieke toestand ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.

De politie van het bureau Brownsweg kreeg op die dag omstreeks 13.00 uur n.m. een melding van een gevecht tussen twee jeugdigen in het dorp Birudumatoe dicht bij de Johannes Gabsie school te Brownsweg in het district Brokopondo. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat een manspersoon zich met het gevecht is gaan bemoeien, waarbij hij het slachtoffer D.D. opzettelijk en met kracht met een stuk eindhout een slag toebracht op zijn hoofd.

Aangezien de dorpelingen geen informatie willen prijsgeven aan de politie, verloopt de opsporing en aanhouding van de verdachte dorpelingen moeizaam. Na bekomen informatie is gebleken dat bedoelde verdachten ter voorkoming van hun aanhouding, door familieleden naar Paramaribo zijn overgebracht.

Met het delen van een kort filmpje van het gevecht tussen de verdachten en het slachtoffer, doet de politie een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten door te spelen via het Command Center op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of op het mobielnummer van de politie van Brownsweg 08684705.

Related posts