Brons voor Mr Suriname Koese Soepe tijdens Arnold Classic Rio, 28 april 2014

Gepubliceerd door ABC Redactie op 28 April 2014

Mr. SurinameMr. Suriname Koese Soepe is op de derde plaats geëindigd tijdens de Arnold Classic Amateurs in Rio de Janeiro Brazilië. Dit contest werd afgelopen weekend gehouden.

Koese reisde samen met zijn coach Hans Djarkasie af naar Brazilië in een tweede poging dit zeer prestigieus toernooi dat vernoemd is naar de legendarische Arnold Schwarsenegger te winnen.

Hij deed mee in de gewichtsklasse tot 70 kg In deze klasse zaten 5 deelnemers. Soepe was qua symetrie veel beter dan de kampioen en runner- up. Echter waren deze atleten veel droger en harder wat bij de jury uiteindelijk de doorslag gaf.

Winston Wielson voorzitter van de Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond is bijzonder ingenomen met het resultaat. In 2012 viel hij bij zijn eerste deelname aan een internationaal nog net buiten de top 5. Koese won naast de bronzenplak ook een beeldtrofee.

Hans Djarkasie, trainer van Koese Soepe is dolgelukkig met het behaalse resultaat. Het contest kende wat schoonheidsfoutjes maar uiteindelijk is alles goed gekomen en de bronzenplak van Koese maakte het geheel compleet.

Related posts