ANCELOTTI: REAL MOET TITEL PAKKEN

Gepubliceerd door ABC Redactie op 11 March 2014

Carlo AncelottiCarlo Ancelotti wil prijzen pakken, op welke manier is van ondergeschikt belang. De coach van Real Madrid zag zijn ploeg in eigen huis tegen Levante (3-0) opnieuw winnen en wil de sterke vorm voort zetten.

‘We kregen veel kansen om te scoren, maar stonden tegenover een heel goede doelman Keylor Navas’, aldus de Italiaanse oefenmeester. ‘Belangrijk is om deze focus vast te houden in de komende wedstrijden.’

‘Vorig jaar stonden we nog zes punten achter op de koplopers Barcelona en Atlético Madrid en nu zijn wij de nummer één in de competitie. Wat nu telt is de Primera División winnen, hoe maakt in dat geval niet uit’, besluit Ancelotti.

In de competitie staat Real Madrid drie punten voor op Atlético en vier punten op Barcelona. Ook in de Champions League presteert Real uitstekend. De kwartfinale is vrijwel zeker na de 6-1 zege in de heenwedstrijd tegen Schalke 04. Ook de Copa del Rey behoort tot de mogelijkheden. In de finale neemt Real Madrid het op tegen aartsrivaal Barcelona.

 

Related posts