Opendag Nationaal Leger bedoeld voor informatie en werving
25 May 2024
EAS neemt deel aan CEOGS 2024
25 May 2024

Verdachten aangehouden voor overtreding Wet Verdovende Middelen

Gepubliceerd door ABC Redactie op 25 May 2024

De verdachten, E. en B zijn in twee afzonderlijke zaken door de politie, in het kader van “Operatie Zero Tolerance” op vrijdag 24 mei 2024 na gepleegde invallen, op twee verschillende locaties aangehouden. Dit gemengd team sloeg toe na verkregen informatie dat er op die locaties drugs werd verhandeld en samenscholingen van verdachte personen plaatsvonden.

De verdachte E. werd op een locatie aan de Herman Steinbergstraat aangehouden, waarbij er op hem ongeveer 50 stuks cocaïne pitjes, verpakkingsmateriaal, een fijnweger, vloeipapier en een geldbedrag in SRD werden aangetroffen. De goederen werden in beslag genomen, waarna de verdachte samen met de in beslag genomen goederen voor verder onderzoek is overgedragen aan de politie van het Bureau Nieuwe Haven.

Op de verdachte B. die op een locatie aan de Van Drimmelenlaan werd aangehouden, is er meer dan 100 gram hasj, 20 gram skunk, 30 gram marihuana, verpakkingsmateriaal, een fijnweger en een geldbedrag in SRD aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd hierna samen met de in beslag genomen goederen voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie in verzekering gesteld.

Related posts