MIAMI HEAT IN CONFERENCE FINALE
9 September 2020
Geen vakantiejob voor jeugdigen vanwege COVID
9 September 2020

Verdachte Surinamerivier-moord wraakt hof

Gepubliceerd door ABC Redactie op 9 September 2020

Vrouwe Justitia

Sharied S., die verdacht wordt van het vermoorden van zijn vriendin in Suriname, heeft het gerechtshof in Leeuwarden gewraakt. Hij vindt twee van de drie rechters bevooroordeeld.

Aradhana Nazir (29 jaar) viel in de nacht van 26 juni 2015 in beschonken toestand in Paramaribo in de Surinamerivier. Ze was met haar vriend S. op vakantie. Haar lichaam werd drie dagen later gevonden. Volgens S. was het een ongeluk.

Het Openbaar Ministerie denkt dat S. haar duwde. Hij zou een financieel motief hebben gehad. Een maand voor de trip was er een overlijdensrisicoverzekering van drie ton afgesloten door Nazir, met S. als begunstigde.

S. wordt ook verdacht van het oplichten van een verzekeringsmaatschappij, hypotheekfraude en valsheid in geschrifte. De rechtbank veroordeelde S. tot een celstraf van twintig jaar.

De rechtbank veroordeelde S. tot een celstraf van twintig jaar.

De 39-jarige S. stelde hoger beroep in. Het hof had drie dagen voor de zaak uitgetrokken en begon gisteren met het bevragen van S. De rechters vroegen zich hardop af waarom de man een zakelijke toon aansloeg in een telefoongesprek met de alarmcentrale in de bewuste nacht.

Ook vonden zij het opmerkelijk dat S. in 2015 een relatie had met een andere vrouw, met wie hij samenwoonplannen had.

S. wordt ook verdacht van het oplichten van een verzekeringsmaatschappij, hypotheekfraude en valsheid in geschrifte.

Related posts