Oost- West verbinding te Coronie weert gebarricadeerd
8 September 2020
Verdachte Surinamerivier-moord wraakt hof
9 September 2020

MIAMI HEAT IN CONFERENCE FINALE

Gepubliceerd door ABC Redactie op 9 September 2020

Jimmy Buttler deed Milwaukee veel kwaadDe basketballers van Miami Heat hebben zich ten koste van het favoriete Milwaukee Bucks geplaatst voor de finale van de Eastern Conference. Miami won met met 103-94. Bij de tegenstander ontbrak sterspeler Giannis Antetokounmpo, die geblesseerd vanaf de bank toekeek. Daarmee kwam Miami in de best-of-seven op een beslissende voorsprong van 4-1.

Jimmy Butler en Goran Dragic waren beiden goed voor 17 punten voor Miami Heats, waarmee ze uitgroeiden tot de topscorers van de winnaar. Zes spelers van de club kwamen in de dubbele cijfers. Khris Middleton van de Bucks kwam tot een score van 23 punten. Antetokounmpo zat langs de kant wegens problemen met een enkel. Een uur voor het begin werd besloten dat hij niet zou spelen. Miami Heat speelt nu tegen Boston Celtics of Toronto Raptors.

LeBron James was bij de LA Lakers in het westelijke deel van de competitie weer eens de grote man bij de zege van 112-102 op Houston Rockets. De vedette zorgde voor 36 punten. Bij de Rockets haalden James Harden en Russell Westbrook respectievelijk 33 en 30 punten. Het was voor James zijn 162ste overwinning in de play-offs, een record. Hij passeerde daarmee Derek Fischer. De Lakers leiden in de tussenstand met 2-1.

 

Related posts