VALDES MIST WK

Gepubliceerd door ABC Redactie op 27 March 2014

ValdesVictor Valdes kan de rest van het seizoen en het WK voetbal op zijn buik schrijven. De keeper van FC Barcelona heeft woensdagavond in het competitieduel met Celta de Vigo de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd en staat minimaal een half jaar aan de kant.

Valdes viel halverwege de eerste helft uit in Camp Nou en werd in de rust naar een ziekenhuis in Barcelona vervoerd. Daar werd de vrees van de 32-jarige doelman bewaarheid.

Valdes wordt binnenkort geopereerd en heeft zijn laatste duel voor Barcelona gespeeld. De doelman staat sinds 2002 onder contract bij de Catalanen en maakte alles grote successen mee. De doelman had eerder al besloten zijn contract bij Barcelona niet verlengen en voor een transfer te gaan.

Trainer Gerardo Martino zal in de laatste maanden van het seizoen een beroep moeten doen op José Manuel Pinto, de 38-jarige Spanjaard die al jarenlang de reservekeeper van Barça is. De ploeg van Martino doet nog volop mee om drie prijzen: de titel, Spaanse beker en de Champions League.

 

Related posts