Herkansing voor de vakken Nederlands en rekenen voor de Basis Onderwijs
22 June 2024
Ruim 35.000 landsdienaren registreren voor digitale loonstroken
22 June 2024

NIS heeft nieuw bestuur

Gepubliceerd door ABC Redactie op 22 June 2024

Minister van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) Gracia Emanuel heeft het nieuwe bestuur van het Nationaal Indoor Stadium (NIS) geïnstalleerd. De installatie vond plaats op 20 juni 2024 in de vergaderzaal van het ministerie.

Het bestuur van het NIS , onder leiding van voorzitter Cherryl Elmont, bestaat uit zeven leden van de ministeries: ROS, Openbare Werken (OW), Financiën en Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC). De stichting heeft ten doel het NIS en de bijbehorende accommodaties naar behoren te beheren en exploiteren. De overige bestuursleden zijn mw. A. Winter, dhr. Saktoe, dhr. J. Zorgvol, dhr. D. Sibilo, mw. L. Djahari en dhr. V. Kersout.

Minister Emanuel wenst het bestuur veel succes en benadrukt dat het een uitdagende taak is, maar dat door samenwerking positieve stappen mogelijk zijn om het NIS naar hogere niveaus te tillen. Tijdens de installatie heeft de minister twee belangrijke kwesties besproken: het financieel verslag en de bankrekening van het NIS, die nog moeten worden geregulariseerd. Het bestuur heeft ingestemd om deze kwesties onmiddellijk op de agenda te plaatsen om verwarring te voorkomen.

Related posts