SEOB wil tweede IMF-programma om tot 100% uitvoering maatregelen te komen
9 July 2024
President benadrukt belang van gunstig investeringsklimaat bij opening IMS
9 July 2024

KPS hield voorlichting-hotspot te Hanna’s Lust

Gepubliceerd door ABC Redactie op 9 July 2024

De laatste voorlichting-hotspot van het Korps Politie Suriname (KPS) is afgelopen zaterdagen gehouden te Hanna’s Lust op het sportveld op de hoek van de Tabla- en de Mirdangstraat gehouden. Het KPS heeft de afgelopen periode samen met de afdelingen Narcotica Brigade, Voorlichting Jeugdzaken, Trafficking In Persons, Huiselijk Geweld, de Buurtmanagers, maar ook externe organisaties zoals de maatschappelijk werkers, psychologen, onderdirectoraat van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken, Verkeersveiligheid Instituut en Stichting Double Positive gezorgd voor voorlichting binnen de districten en wijken middels een voorlichting hotspot.

De hotspot te Hanna’s Lust is mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de districtscommissaris (DC) van Wanica-Zuid-Oost Shafiek Goelaman en team, de commandant van Regio Midden, de commissaris van politie N. Farina en buurtbewoners van Hanna’s Lust. De voorlichting hotspot werd bijgewoond door een vertegenwoordiger van de DC, de bestuursambtenaar dhr. Paboe en de landelijke coördinator buurtmanagement, de inspecteur van politie 2e klasse, H. Kia. De hotspot is redelijk bezocht geworden door buurtbewoners in het bijzonder de kinderen die lekker hebben genoten van popcorn en drank, nadat ze terug konden vertellen wat ze is bij gebleven van de voorlichting die door de voorlichters van de verschillende afdelingen en organisaties is verstrekt.

Verder zijn de kinderen ook bezig gehouden met spel, waarna de drumband van het KPS het geheel heeft afgesloten. De eerstvolgende voorlichting hotspot wordt gehouden op donderdag 25 juli en vrijdag 26 juli 2024 te Brownsweg (Krutu Oso).

Related posts