Frits Moesafierhoessein stapt uit NDP fractie

Gepubliceerd door ABC Redactie op 8 July 2014

moesAfgelopen zondag  zijn de voltallige sub-afdelingsbesturen en leidinggevenden van NDP Saramacca in een spoed bespreking bij elkaar geweest. Hoofdonderwerp betrof de terugtreding van het assembleelid Frits Moesafierhoessein uit de fractie van NDP met dien verstande dat de parlementariër per dezelfde datum een zelfstandige datum een eenmansfractie vormt.

Moesafierhoessein heeft vooralsnog op 30 juni mondeling deze mededeling gedaan aan de fractieleider van de Mega combinatie, Ricardo Panka.

Alle aanwezige kaderleden, deel uitmakende van de structuren van de NDP- afdeling Saramacca hebben unaniem hun instemming en goedkeuring bevestigd tijdens de bijeenkomst. Moesafierhoessein  heeft nu eindelijk de ruimte als zelfstandige assembleelid en eigen fractie om maximaal de belangen van het district, waar nodig met de grootste spoed, te helpen behartigen. Aldus een persverklaring van de afdeling Saramacca van de NDP.

Moesafierhoessein zelf wil nog niet reageren. Hij neemt nu deel aan de openbare vergadering van de Nationale Assemblee. Clifton Koorndijk voorzitter van de afdeling Saramacca van de NDP vertelt wat er aan de hand is.{mp3}koorndijk8juli{/mp3}

Related posts