Regering wil basisgoederen 20% goedkoper
7 January 2021
Bestuursopzichters Saramacca getraind in prijscontrole
8 January 2021

WINST VOOR BROOKLYN, SAN ANTONIO EN DALLAS

Gepubliceerd door ABC Redactie op 8 January 2021

Nets wint van Sixers Brooklyn Nets heeft in de NBA een einde gemaakt aan de zegereeks van Philadelphia 76ers. Na vijf overwinningen op rij gingen de ‘Sixers’ in New York met 122-109 onderuit.

Met zeven zeges tegenover nu twee nederlagen is Philadelphia wel nog steeds de best presterende ploeg in de eerste weken van het seizoen. De Sixers moesten het in Brooklyn doen zonder Seth Curry. De broer van vedette Stephen Curry van Golden State Warriors kon vanwege een enkelblessure niet meedoen.

Volgens Amerikaanse media zat de Amerikaan aanvankelijk wel op de bank, maar verliet hij na het eerste kwart de hal. Curry zou te horen hebben gekregen dat hij positief is getest op het coronavirus. ESPN schreef dat de rest van de selectie na de wedstrijd in New York moest blijven voor contactonderzoek en een extra testronde.

Kampioen Los Angeles Lakers incasseerde tegen San Antonio Spurs de derde nederlaag van het seizoen: 118-109. LaMarcus Aldridge was met 28 punten de beste schutter bij de Spurs. Bij de Lakers kwam LeBron James tot 27 punten en hij gaf ook 12 assists.

Dallas Mavericks won met 124-117 van Denver Nuggets. De Oost-Europeanen Luka Doncic (Mavericks) en Nikola Jokic (Nuggets) maakten beiden 38 punten.

 

Related posts