Drietal aangehouden bij drugsinval
2 June 2023
Blunders bij uitzetting Asawini; Amoksi slikt braaksel bij rechter
2 June 2023

Weersverwachting 2-3 juni 2023

Gepubliceerd door ABC Redactie op 2 June 2023

Weersverwachting geldig van 19.30 uur op 02 juni 2023 tot 19.30 uur op 03 juni 2023.


Verwachting voor geheel Suriname:
Gedurende de avonduren is het lokaal bewolkt; aan het begin van de avond perioden met verspreid lichte tot soms matige onweersbuien in het kustgebied en centraal Suriname. Naarmate de avond nog enkele perioden met buien, soms gepaard met onweer en windstoten, verspreid over het gehele land. Aan het eind van de nacht ontwikkelt plaatselijk nevel en/ of mist. Morgen, gedurende de morgenuren is het lokaal tijdelijk bewolkt, reeds gepaard met enkele lokale buien, mogelijk ook met onweer. Tijdens de middag en vooravond neemt de bewolking toe; deze gaat gepaard met een toename in wijdverspreide lichte tot matige onweersbuien en windstoten, voornamelijk in het kustgebied. Op enkele plaatsen kans op enkele kortstondig zware onweersbuien.


Wind:
Variërend uit het noordoosten tot oosten, met snelheden die oplopen tot 26km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de wind snelheid, maximaal tot 47km/u.


Temperatuur:
Maximaal 32 ̊C en Minimaal 20 ̊C.


Waarschuwing 03 juni 2023: gedurende de avond en dag, kans op matige tot kortstondig zware onweersbuien, gepaard met windstoten in het kustgebied.

Related posts