Santokhi verbreekt verkiezingsbelofte met gang naar het IMF
8 January 2021
Plein roept regering op om beloofde covid steun uit te betalen
11 January 2021

WEDSTRIJD MCGREGOR UITVERKOCHT

Gepubliceerd door ABC Redactie op 11 January 2021

Connor McGregorConor McGregor maakt op 23 januari zijn rentree in een herkansingswedstrijd tegen oude rivaal Dustin Poirier. Bij UFC 257 mogen ondanks coronamaatregelen fans aanwezig zijn. Deze kwamen als bijen op honing af op de schaarse tickets, die dan ook razendsnel waren uitverkocht.

De tickets voor de wedstrijd tussen McGregor en Poirier in de Etihad Arena op Yas Island, Abu Dhabi, gingen vrijdag in de verkoop en waren binnen een paar uur alweer uitverkocht. De prijzen begonnen bij 216 dollar en liepen op tot 1.360 dollar. Het lijkt geen twijfel dat de populariteit van McGregor voor een groot deel heeft bijgedragen aan de snelle verkoop.

De website van de Etihad Arena vermeldt een overvloed aan gezondheids- en veiligheidsregels die door fans moeten worden nageleefd. Hoewel het totale aantal beschikbare tickets niet werd aangekondigd, is op de site te lezen dat de capaciteit van de zitplaatsen verminderd is om te voldoen aan de regels voor sociale afstand.

In 2014 stonden McGregor en Poirier al eerder tegenover elkaar. Deze partij eindigde met een winst voor de Ier McGregor. Verwacht wordt dat de winnaar van het gevecht de nieuwe titeluitdager wordt voor de lichtgewichttitel van de UFC.

 

Related posts