Karta-Bink zal zich aansluiten bij een ander coalitiepartij
28 September 2020
VS wil Surinaamse exporteurs ondersteunen
28 September 2020

We moeten nu gaan naar het Surinaamse verhaal

Gepubliceerd door ABC Redactie op 28 September 2020

alMinister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme ziet graag dat de verschillende belanghebbende groepen binnen de toerismesector beter met elkaar samenwerken. Volgens hem zal deze branche alleen op die manier grote successen boeken.

Tijdens zijn toespraak bij de herdenking van Wereld Toerismedag bij Zus & Zo gisteren, heeft de bewindsman dan ook opgeroepen tot betere bundeling van de verschillende sectoren. “Ik heb gedurende achttien jaren gediend in de hospitality. En wat ik heb ervaren is dat toerisme al die tijd heeft geworsteld met, hoe treden we naar buiten toe.”

Jubithana noemde als voorbeeld het feit dat de verschillende sectoren – hotels, touroperators en vliegmaatschappijen – apart gaan naar de toerismebeurzen. Dit is volgens de minister niet goed voor de promotie van het land. “Iedereen vindt zijn sector belangrijk, maar we moeten nu naar de eenheid gaan waar we het Surinaamse verhaal vertellen”, voegde de bewindsman toe. Hij zei dat het ministerie zich in de komende periode samen met de verschillende belangengroepen sterk zal maken om dit te realiseren.

Related posts