Veiligheidszone rondom parket na aangekondigde ondersteuningsactie

Gepubliceerd door ABC Redactie op 29 February 2024

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat ingaande donderdag 29 februari omstreeks 21.00 uur, een veiligheidszone zal worden ingesteld waarbij een wegafsluiting van kracht zal zijn te weten:

Kruising J.A. Pengelstraat/Limesgracht en Limesgracht/ Gebroeders Penardstraat.

Slechts bestemmingsverkeer zal toegelaten worden binnen het afgesloten deel. Het Parket zal uitsluitend via de oostelijke zijde van de Limesgracht bereikt kunnen worden. De instructies en bevelen van de veiligheidsdiensten dienen strikt opgevolgd te worden en de politie zal conform diens wettelijke bevoegdheden zonder aanzien des persoon optreden tegen ordeverstoorders. 

De veiligheidszone heeft alles te maken met een aangekondigde ondersteuningsactie door burgers. Die wensen de procureur-generaal te ondersteuning in het onderzoek naar mogelijke malversaties in de kwestie Pan American.

Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het vorenstaande rekening te houden. Aan weggebruikers in die omgeving wordt gevraagd zoveel als mogelijk alternatieve routes te kiezen om hun eindbestemming tijdig te bereiken.

Related posts