Evaluatie Volksgezondheid: in aantal districten nog huisartsenpraktijken mogelijk
9 June 2023
Nederlandse ambassadeur verbaasd over uitspraken Amoksi
9 June 2023

Twee drugsverdachten aangehouden bij woninginvallen

Gepubliceerd door ABC Redactie op 9 June 2023

Leden van de afdeling Narcotica Brigade hebben op woensdag 7 juni 2023 na uitgewerkte informatie, op twee afzonderlijke adressen woninginvallen gedaan. Aan de Nieuwzorgweg werd de 53-jarige verdachte R.R. aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in de woning troffen de rechercheurs een revolver met scherpe patronen, 122 gram cocaïne, drie digitale weegschalen en een hoeveelheid illegale pakken sigaretten aan.

Daarnaast werden op het erf van R.R. een zak met marihuana en wikkels cocaïne door de politie aangetroffen. De tweede verdachte D.M. (34) werd op zijn woonadres aan de Kronenburgweg in de kraag gevat met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, hasj, illegale sigaretten en een geldbedrag in SRD.

De aangetroffen drugs en andere goederen werden in beslag genomen, waarna de verdachten ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten ter zake overtreding van de vuurwapenwet en overtreding van de wet verdovende middelen hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Related posts