5 nieuwe parlementariërs worden vandaag toegelaten tot DNA
7 August 2020
Bedrijfsleven van Canada en India willen banden met Suriname versterken
10 August 2020

SPELERS ATLETICO POSITIEF

Gepubliceerd door ABC Redactie op 10 August 2020

Correa en VrsaljkoDe Argentijnse spits Ángel Correa en de Kroatische vleugelverdediger Sime Vrsaljko zijn de twee spelers die afgelopen zaterdag positief zijn getest op Covid-19 in de tests die zijn uitgevoerd op spelers van Atlético de Madrid, zoals vastgesteld door het UEFA-protocol voor deze nieuwe finale. Champions League zal geen van de twee spelers naar Lissabon kunnen reizen, waar Atletico Madrid aanstaande donderdag de kwartfinales speelt in één wedstrijd tegen RB Leipzig.

Het eerste team en de leden van de technische staf ondergingen deze zondag nieuwe Corona-tests, waarvan het resultaat bij alle negatief is. In navolging van het gezondheidsprotocol werden deze tests ook uitgevoerd op familieleden van de twee positief geteste spelers, welke negatief waren.

Het eerste team  traint vanmiddag met uitzondering van Correa die geen symptomen vertoonde van de ziekte. Sime Vrsaljko, die herstellende was van een blessure is buiten de groep,en zal hij thuis blijven op besluit van de medische dienst, hoewel zijn zaak door de gezondheidsautoriteiten als opgelost wordt beschouwd omdat hij antilichamen heeft gegenereerd.  enkele De artsen houden toezicht op de monitoring van beide spelers zoals vastgelegd in het gezondheidsprotocol.

De club en haar medische dienst willen de media bedanken voor het respect dat getoond werd ten aanzien van de privacy van deze twee zaken. 21 spelers van het eerste elftal plus de jeugdspelers Alex Dos Santos, Manu Sánchez, Riquelme en Toni Moya reizen morgen naar de Portugese hoofdstad om zich voor te bereiden op de kwartfinales van de Champions League.

 

Related posts