Brunswijk roept op tot bundeling tegen NDP
10 January 2018
Newmont optimistich over vooruitzichten 2018
10 January 2018

Silos kan deskundigheid niet laten prevaleren boven haar afhankelijk

Gepubliceerd door ABC Redactie op 10 January 2018

waidoeNadat president Bouterse ex-minister Jennifer van Dijk-Silos wederom heeft besloten  te benoemen tot voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau, is er ophef ontstaan in de samenleving.

PL-parlementarier, William Waidoe, vindt dat het kiesbureau niet meer onafhankelijk kan zijn als Silos weer voorzitter is.

Volgens hem heeft Silos getoont welke haar politieke voorkeuren zijn. Zij was verder ook minister onder het huidig kabinet. “Haar daden hebben bewezen dat zij niet boven partijen te staan”, aldus Waidoe.{mp3}waidoe1

Waidoe weerspreekt verder de geruchten dat hij zal overlopen naar de NDP. Waidoe zegt dat hij zijn partij trouw is en dat voor hem alleen de Surinaamse vlag zal gelden.

“Politiek Suriname moet wennen aan mijn politiekvoering. Ik werk samen met iedereen om het belang van het volk te dienen”, aldus Waidoe.

Het parlement heeft een onvolledig rapport, van de naschoolse opvang, van de regering ontvangen. Daarin zouden de bijlagen, met kritieke informatie, ontbreken.

Volgens Waidoe worden de bijlagen achtergehouden zodat partijtoppers beschermd kunnen worden. Ook vind hij dat CLAD bewust onderbemand wordt.

Related posts