Regionale archiefconferentie in Suriname
22 March 2019
Ontevreden burgers mogen niet monddood gemaakt worden
22 March 2019

Santokhi keynote speakerTransparency Institute Guyana

Gepubliceerd door ABC Redactie op 22 March 2019

sanOp uitnodiging van Transparency Institute Guyana Incorporation is de voorzitter van de VHP, Chan Santokhi, vandaag naar Guyana vertrokken om morgen de key-note presentatie te houden tijdens het jaarlijkse diner van de organisatie met prominenten uit de Guyanese samenleving.

Transparancy Institute Guyana Incorporation is een onderdeel van Transparancy International, een organisatie die zich inzet voor de wereldwijde bestrijding van corruptie.

Santokhi zal ingaan op wat gedaan moet worden om een open, transparante en duurzame samenleving te ontwikkelen, met verantwoordelijke burgers en leiders.

Dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van de regering en de overheid. Maar vereist ook de actieve bijdrage van de Nationale Assemblee, het bedrijfsleven, religieuze organisaties, en andere functionele groepen.

Santokhi ziet ook een belangrijke rol voor de ouders, familie en het onderwijssysteem waar kinderen het grootste deel van hun jeugd doorbrengen. Het TIGI fundraising diner wordt jaarlijks toegesproken door diverse prominente sprekers uit de regio.

Related posts