Hoefdraad verantwoordelijk voor betaling aan Oppenheimer
30 June 2020
Suriname moet nu reeds plannen maken voor grote inkomsten, zegt Elias van Staatsolie
2 July 2020

REAL MADRID START OFFICIEEL MET VROUWENTEAM

Gepubliceerd door ABC Redactie op 2 July 2020

Real MadridReal Madrid komt nu ook met een vrouwenelftal in de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal. De Spaanse topclub heeft dat bevestigd. Real, kansrijk om binnenkort landskampioen (bij de mannen) te worden, was de enige topclub uit het land die nog niet meedeed bij het vrouwenvoetbal.

Real Madrid heeft de licentie overgenomen van Club Deportivo Tacón. De club heeft toegezegd in het vrouwenvoetbal een project voor langere termijn te zien, waar ook de opleiding bij hoort. Barcelona en Atlético Madrid hadden al een team in de Primera Division voor vrouwen In het vanwege de coronacrisis vroegtijdig beëindigde seizoen in het Spaanse vrouwenvoetbal werd Barcelona onlangs tot kampioen uitgeroepen.

De Spaanse voetbalbond gaat niet minder dan 20 miljoen euro investeren in het vrouwenvoetbal. En dus mogen we de komende jaren een nog meer verbeten strijd verwachten. Ook de topclubs springen in de dans.

Met Real dat ook in de dans springt zijn alle topteams uit het mannenvoetbal nu ook vertegenwoordigd in het vrouwenvoetbal in Spanje. Dat kan de populariteit enkel ten goede komen.

 

 

Related posts