Site icon Ampie's Broadcasting Corporation

Politiebericht over overleden bromfietser

Een bromfietser van Chinese afkomst van wie de persoonsgegevens nog ontbreken, is op zaterdag 10 februari 2024, na tegen een auto te zijn opgereden op de kruising van de Dr. Sophie Redmond- en de Waaldijkstraat, ter hoogte van de Finabank, ter plekke overleden.

De politie van het bureau Centrum deed na melding van een aanrijding tussen een auto en bromfiets met als gevolg de dodelijke afloop op bovengenoemde locatie, de plek aan voor onderzoek. De wetsdienaren hebben bij aankomst geconstateerd dat de 46-jarige autobestuurder K.D. over de Dr. Sophie Redmondstraat reed, komende vanuit de richting van de Zwartenhovenbrugstraat, gaande in de richting van de Frederik Derbystraat.

De bromfietser reed over de Waaldijkstraat komende vanuit de richting van de Gemenelandsweg en maakte de oversteek over eerder vermelde kruising, naar het verlengde van de Waaldijkstraat. De bromfietser die vermoedelijk door onoplettendheid geen voorrang heeft verleend aan het verkeer op de Dr. Sophie Redmondstraat kwam daarbij in botsing met de auto met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop.

Het onderzoek van deze aanrijding wordt door de politie van het bureau Centrum voortgezet. Nadere bijzonderheden volgen.

Exit mobile version