Politie zoekt vuurwapen-gevaarlijke moordverdachte

Gepubliceerd door ABC Redactie op 3 April 2024

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte met de volgende personalia: Dissels, Guillermo Elton alias Gebo of Gilly, geboren op 02 Augustus 1973 te Paramaribo en wonende aan de Magnesiumstraat nummer 40 en/of op de hoek Cocobiacoweg/ Titostraat nummer onbekend te Paramaribo.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan Moord, het medeplegen van-/ medeplichtigheid aan moord; Doodslag, het medeplegen van-/ medeplichtigheid aan doodslag; Deelneming aan een criminele organisatie; Opzettelijke vrijheidsberoving, het medeplegen van-/ medeplichtigheid aan opzettelijke vrijheidsberoving; Overtreding van art. 3 lid 1a en b sub A, B en C; art. 3 lid 1a en b sub A, B en C jo art. 11 jo art. 12 van de Wet Verdovende Middelen S.B. 1998 no. 14, zoals laatstelijk gewijzigd bij S.B. 2002 no. 68.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Cold Case Unit (CCU) op de telefoonnummers 402134, de Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Related posts