Minister Achaibersing doet zijn best om iedereen tijdig te betalen
4 November 2020
Bureau dak- en thuislozen met problemen op de stoep van regeringsgebouw
5 November 2020

POCHETTINO KLAAR VOOR MANU JOB

Gepubliceerd door ABC Redactie op 5 November 2020

Mauricio Pochettino De clubleiding van Manchester United bereidt zich voor op een mogelijk ontslag van trainer Ole Gunnar Solskjaer. Dat meldt Manchester Evening News. Indien het zaterdag in de uitwedstrijd tegen Everton opnieuw misgaat met de ploeg van de Noorse coach, dan zal de directie volgens Britse media ingrijpen.

ManUnited verloor al drie keer in de Premier League en bij een nieuwe nederlaag komt de degradatiestreep dichtbij. Woensdag ging ook de uitwedstrijd tegen Basaksehir in de Champions League op pijnlijke wijze verloren (2-1).

Volgens de Manchester Evening News is de Argentijnse trainer Mauricio Pochettino al benaderd om Solskjaer op te volgen. Het is algemeen bekend dat de voormalige coach van Tottenham Hotspur graag op Old Trafford aan de slag zou gaan. Sinds zijn vertrek vorig jaar bij de Londense club is de 48-jarige Zuid-Amerikaan vrij man.

Eerder deze week liet Pochettino zelf al doorschemeren dat een snelle rentree als manager niet ver weg is. ,,Ik ben er weer klaar voor en kijk ernaar uit dat ik weer op het veld sta.”

 

Related posts