Weersverwachting 7-8 april 2024
7 April 2024
‘Permanent educatieonderwijs noodzakelijk’ voor terugdringen verkeersongevallen
7 April 2024

Nederlandse rapper Def Rhymz wordt maandag in Suriname begraven

Gepubliceerd door ABC Redactie op 7 April 2024

Het lichaam van de bekende Nederlandse rapper Def Rhymz, wiens echte naam Dennis Bouman was, wordt maandag in Suriname begraven. Dit heeft de familie van de overleden artiest aan het ANP laten weten. Bouman overleed twee weken geleden op 53-jarige leeftijd als gevolg van hartfalen. Het lichaam van Dennis is dit weekend naar Suriname gevlogen, waar zijn familie aanwezig zal zijn bij de begrafenis.

Na zijn overlijden lanceerde de familie een crowdfunding om geld in te zamelen voor het afscheid in Nederland en de begrafenis in Suriname. In totaal werd er een indrukwekkend bedrag van ruim 56.000 euro opgehaald. Met deze opbrengst kon Dennis een waardig afscheid in Nederland krijgen, en kon hij worden overgebracht naar Suriname voor een begrafenis die aan zijn wensen zou voldoen. De donaties maakten het tevens mogelijk voor zijn gezin om mee af te reizen naar Suriname.

Eerder deze maand werd Dennis al herdacht met een dienst in Bergschenhoek, waar meer dan driehonderd familieleden en vrienden aanwezig waren. Voorafgaand aan de dienst vond er een rouwstoet plaats door Rotterdam, die honderden mensen trok. Def Rhymz was geliefd en gerespecteerd, en zijn afscheid wordt met warmte en respect omringd door zowel zijn familie als zijn fans.

Related posts