Mathoera geschokt door aanhouding militairen voor ontvoering, mishandeling en verkrachting

Gepubliceerd door ABC Redactie op 1 April 2021

mathVier militairen die bij de marine in Commewijne werken, hebben een man ontvoerd en mishandeld. Een van het heeft de vrouw van het slachtoffer verkracht. De vier militairen zijn inmiddels aangehouden door de militaire politie. De man stond voor een winkel en was vermoedelijk bezig drugs te verkopen. Tijdens fouillering werd op de man marihuana aangetroffen.

De militairen namen hem mee in de auto en sloegen hem. Ze hielden hem voor agenten te zijn en gingen naar de woning van de man. Twee van de militairen gingen in het huis en vroegen de vrouw van het slachtoffer naar meer drugs. Een van hen ging op de uitkijk staan. De ander bleef met de vrouw in het huis achter en verkrachtte haar terwijl haar kinderen in de woning waren.

Daarna reden ze weg met de man en lieten hem op een afgelegen plek achter. Het slachtoffer noteerde het kenteken van de auto van de militairen en speelde dat door aan de politie. De minister van Defensie, Krishna Mathoera, vindt het zeer schokkend en ernstig en distantieert zich van het gedrag van de militairen.{mp3}mathoera1apr21{/mp3}

Related posts