Politie hoopt dat verhoging boetes leidt tot ontmoedigen van verkeersovertreders
24 May 2024
Politie onderzoekt dader brand kerk te Papatam
24 May 2024

Marketing Mindscape event met Keynote spreker uit Dubai

Gepubliceerd door Claudiõ Draibas op 24 May 2024

Op 27 mei zal het Marketing Mindscape-event plaatsvinden in het Assuria Event Center, met professionals uit de marketingbranche in Suriname en het buitenland. Sara Almadani, Serial Entrepreneur & Public Speaker, zal fungeren als keynote speaker tijdens het evenement.

Marketing Mindscape is een eendaags evenement waar marketing-, reclame-, branding- en andere gelijkgestemde professionals samenkomen en deelnemen aan interactieve activiteiten. Het is een event om meer te leren over elkaar en het groeiende vakgebied van marketing en branding.
Sara Almadani zegt dat ze van plan is het publiek te inspireren en aan te moedigen om antwoorden te vinden in zichzelf op vragen die van buiten komen, met als doel een creatieve mindset te ontwikkelen.

Ze is ervan overtuigd dat innerlijke genezing en het streven naar de beste versie van jezelf zowel invloed hebben op ondernemingen als op het leven. Ze zal ook bespreken hoe haar zakelijke beslissingen werden beïnvloed door haar traumatische ervaringen uit haar kindertijd.

Related posts