Kritiek op hoogte van bedrag deelname aan Expo Dubai is kortzichtig, zegt Ramdin

Gepubliceerd door ABC Redactie op 25 October 2021

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) roept het bedrijfsleven op voor deelname aan de Wereld Expo 2020. Deze wereldexpositie vindt plaats van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. De expositie heeft als thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’ en drie sub thema’s, te weten ‘Opportunity’, ‘Mobility’ en ‘Sustainability’. Suriname neemt deel onder het sub thema ‘Sustainability’.

Minister Albert Ramdin van BIBIS geeft aan dat om duurzame groei en ontwikkeling te creëren het belangrijk is dat er een klimaat wordt geschapen om investeerders aan te trekken.

De bewindsman is het niet eens met de kritiek op de US $ 900.000 die  Suriname moet betalen voor deelname aan de expo. Het is een investering voor de toekomst, zegt Ramdhin. Hij vindt de kritiek kortzichtig

Voor wat de kaart van Suriname betreft zegt de bewindsman dat Suriname de kaart zal presenteren zoals wij dat zien, dus met het gebied in het zuid westen.

{mp3}ramdhin25okt2021{/mp3}

Related posts