Militair schiet op 3 burgers na burenruzie
22 May 2020
Mogelijk ook sterke beurt VHP bij niet traditionele VHP stemmers
22 May 2020

Burger doet oproep op integere leiders te stemmen

Gepubliceerd door ABC Redactie op 22 May 2020

De kritische burger, Siegfried Schenkers, heeft middels een krantenadvertentie kenbaar gemaakt dat hij nooit op de NDP zal stemmen.“Ik zou alleen al op basis van de normen en waarden die mij tijdens mijn opvoeding zijn meegegeven nooit op de huidige NDP kunnen stemmen.

Dit is geen partijpolitieke reclame, maar mijn persoonlijke principiële opvatting en mijn manier om mijn frustraties van me af te zetten om zodoende nog te kunnen blijven wonen in dit moreel ethisch haast verloren land”. Aldus Schenkers in de krant.{mp3}schenkers2uur{/mp3}

Wij vroegen hem wat zijn bedoeling is. Trouwe ABC luisteraar Osje Braumuller kijkt rijkhalzend uit naar 25 mei. Hij ziet een overwinning voor de NPS.{mp3}osje{/mp3}

Related posts