Vallei-orgasmes als middel voor zelfheling
19 May 2024
Weersverwachting 18-19 mei 2024
19 May 2024

Bromfietser dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden

Gepubliceerd door ABC Redactie op 19 May 2024

De 23-jarige bromfietser V.K. is op zaterdag 19 mei 2024 door een autobestuurder dodelijk aangereden aan het Garnizoenspad.  De politie van het bureau Jarikaba kreeg de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets op eerder aangegeven locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer V.K. dat geen teken van leven meer vertoonde, aangetroffen.

Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast. Het slachtoffer  blijkt een rekruut van politie te zijn geweest dat stage liep op het politiebureau Calcutta. De automobilist is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.  Het is vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding heeft plaatsgevonden.

Het ontzielde lichaam van V.K. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. De politie doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de doorrijder, door te spelen via het Command Center 115, de gratis tiplijn 179 en of de dichtsbijzijnde politiebureau.

Related posts