Samenwerking Suriname-Nederland krijgt structuur
8 September 2021
Santokhi informeert Eerste en Tweede Kamer over Suriname
9 September 2021

BOLT DACHT AAN COMEBACK

Gepubliceerd door ABC Redactie op 9 September 2021

Usain BoltUsain Bolt heeft serieus overwogen een rentree te maken op de atletiekbaan om mee te kunnen doen aan de Olympische Spelen in Tokio. ,,Het begon te kriebelen”, zegt de voormalige Jamaicaanse topsprinter op de BBC. ,,Maar mijn coach zei: niet doen. Ik heb naar hem geluisterd.”

De 35-jarige Bolt stopte in 2017 na de WK in Londen. Hij regeerde jarenlang op de 100 en 200 meter, vergaarde acht olympische en elf wereldtitels en is nog altijd de houder van de wereldrecords op beide sprintnummers.

,,Er komt geen comeback, maar het jeukt soms wel. Ik vroeg in 2019 aan mijn coach wat hij ervan zou vinden als ik me ging voorbereiden op de Spelen in Tokio. Hij keek me een beetje meewarig aan en zei resoluut: begin er niet aan. Voor mij was het toen duidelijk. Als mijn coach het afraadt, doe ik het niet. Ik heb een heilig geloof in hem”, aldus Bolt.

 

Related posts