Binnenstad afgesloten voor automobilisten; politie wil veiligheid waarborgen

Gepubliceerd door ABC Redactie op 16 December 2020

kpsHet Korps Politie Suriname heeft aangekondigd dat de wegen van onze binnenstad worden omgeleid tijdens de feestdagen. Inspecteur Rachel Deekman, hoofd van de afdeling voorlichting bij de politie, zegt dat weggebruikers vaak het gemak willen om te rijden tot aan de plaats van bestemming.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zo ver als mogelijk buiten de binnenstad te parkeren. Automobilisten kunnen dan te voet verder, tot de plaats van bestemming. Hiermee wordt de directe binnenstad ontlast van overtollig verkeer, waardoor de veiligheid beter gegarandeerd kan worden.

Dat zei inspecteur Rachel Deekman, hoofd van de afdeling voorlichting bij de politie. Het verkeer zal worden omgeleid op de volgende wegen:

Hoek Zwartenhovenbrug- en Dr. Sophie Redmondstraat voor het verkeer in de richting van de Burenstraat. Hoek Buren- en Waaldijkstraat voor verkeer in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Hoek Eddy Bruma- en Fred Derbystraat voor verkeer richting de Zwartenhovenbrugstraat. Hoek Zwartenhovenbrugstraat- en de Keizerstraat voor verkeer richting de Steenbakkerijstraat. Spanhoek, bij de Dominee-, Keizer-, en de Klipstenenstraat voor verkeer richting de Domineestraat. Jodenbree- en de Maagdenstraat voor verkeer richting de Jodenbreestraat.{mp3}deekman16dec20{/mp3}

Related posts