SWM medewerkers wederom in beraad
14 October 2021
Huwelijk tussen VHP en ABOP staat op springen, zegt Belfort
15 October 2021

Arrestatie beveiliger vp heeft geen invloed op regeringszaken

Gepubliceerd door ABC Redactie op 14 October 2021

De arrestatie van een beveiliger van de vice-president moet niet in verband gebracht worden met het annuleren van de Raad van Ministersvergadering, gisteren. Dit zegt woorvoerder van de vp, Humphrey Dundas.

Volgens hem zijn er bijzondere omstandigheden geweest die hij niet bij naam wenst te noemen, waarom de vp de RvM heeft afgelast. De vp en de ABOP/PL ministers waren ook afwezig bij de Regeringsraadvergadering.

Minister Albert Ramdin, vice-voorzitter van de RvM, zegt dat de communicatie beter geweest had moeten zijn waarom de vergadering niet is doorgegaan en waarom de ABOP en PL de Regeringsraadvergadering niet hebben bijgewoond.

ABOP-topper Marinus Bee, zegt dat burgers zich geen zorgen hoeven te maken over de samenwerking in coalitieverband. ‘In alle samenwerkingen zijn er zaken die nader besproken moeten worden. Dat is heel normaal’, zegt Bee.

Hij beschouwt zich als buitenbeentje als het gaat om interne regeringsaangelegenheden. Daarom wenst hij niet in te gaan op het besluit van vicepresident Brunswijk om de RvM te cancelen. Ook vindt hij het prematuur om te reageren op het besluit van ABOP en PL ministers, om niet naar de regeringsraadvergadering te gaan.

Bee zegt dat er vandaag een bespreking is tussen president en vice-president.

{mp3}dundas2uur14okt2021{/mp3}

{mp3}albert14okt14okt2021{/mp3}

{mp3}bee2uur14okt2021{/mp3}

Related posts