image1
Jennifer Lopez geeft haar eigen draai aan de preppy trend in fonkelende midi-jurk

De o-zo kenmerkende stijl van J.Lo is een heleboel dingen, maar wat het zeker niet is? Netjes en degelijk. Het is daarom verrassend om haar in een ietwat stijve midi-jurk met hooggesloten kraag te zien. Maar Jennifer Lopez zou Jennifer Lopez niet zijn als ze geen persoonlijke draai geeft aan de preppy trend, die nu flink in opmars is.

J.Lo heeft iets met gewaagde, sexy silhouetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iconische jungle dress van Versace die ze droeg tijdens de Grammy’s van 2000? Als ze op het podium staat, zien we haar in een nauwsluitende bodysuit of leren creaties, en op straat rockt ze luchtige zomerjurkjes met gewaagde cut-outs. Haar onberispelijke garderobe is niet bepaald ingetogen, met uitzondering van de zoete witte jurk die ze droeg voor haar huwelijk met Ben Affleck.

Afgelopen zondag ging Lopez naar een vroege voorstelling van Broadway’s Into The Woods in New York. Daar bewees de superster dat ze ook compleet andere stijlen, in dit geval de populaire preppy trend, naar haar hand kan zetten. Zo verscheen Lopez in een lila jurk met geborduurde bloemen, afgewerkt met een knisperend wit kraagje met knoopjes. Met zijn lange mouwen en zoom tot onder de knie is de elegante jurk ideaal voor een zondagse show.

Om de jurk nog meer ‘haar’ te maken, droeg ze enkele kenmerkende J.Lo-accessoires, zoals haar duizelingwekkende Valentino-plateauhakken die bedekt waren met oogverblindende kristallen (Lopez houdt van een wolkenkrabberhak). Haar kleine witte Valentino-tas en enorme zonnebril – nog zo’n favoriet van Lopez – tilden het geheel nog verder op. De complete styling maakte de look superster-waardig. We zijn niet anders van haar gewend.

https://www.vogue.nl/beauty

 

Showbizz

Vrij uitzonderlijk was het in die tijd dat zij zich als stel lieten fotograferen op rode lopers; hun openheid was zowel ongekend als baanbrekend. Maar de verhouding liep stuk en van enig contact tussen de twee vrouwen was de laatste jaren geen sprake. Dat bleek al direct na het auto-ongeluk dat Anne...

Fashion News

De o-zo kenmerkende stijl van J.Lo is een heleboel dingen, maar wat het zeker niet is? Netjes en degelijk. Het is daarom verrassend om haar in een ietwat stijve midi-jurk met hooggesloten kraag te zien. Maar Jennifer Lopez zou Jennifer Lopez niet zijn als ze geen persoonlijke draai geeft aan de preppy...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 210 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist
 

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

People: Will and Jada Pinkett-Smith were just spotted together in public for the first time since the infamous Oscars slap.