image1
Dit is het geheim achter de volle wimpers van Marilyn Monroe

Dankzij onder andere Kim Kardashian – denk aan de iconische Monroe-jurk die ze beschadigde – en de film Blonde is bijna iedereen weer dol op Marilyn Monroe, die veel te vroeg op 36-jarige leeftijd is gestorven. Zestig jaar na haar dood is ze dankzij haar kersenrode rode lippen, platinablonde krullen en volle wimpers nog steeds een inspiratie op het gebied van make-up en beauty. Op met name haar sprekende bambi-ogen is menig vrouw jaloers.

Beauty-influencers onthullen nu op TikTok hét geheim achter de beroemde sensuele look. Zo legt beauty-expert Victoria Lyn uit dat je altijd eerst de oogcontour behandelt met een beetje witte foundation of eentje op crèmebasis, voordat je de valse wimpers – ja, die van Monroe waren niet ‘au naturel’ – aanbrengt voor een flirterig effect.

Vervolgens breng je een winged eyeliner – een zwarte lijn in de vorm van een kommetje – aan, waarmee je een dikke wimperlijn creëert. Kleur ten slotte met een potlood – het liefst met romige textuur – in neutrale tint de waterlijn van de onderste wimperlijn in en breng in de binnenste ooghoek een roze kleur aan om het oogwit nóg witter te laten lijken. Et voilà: je hebt de looks van Hollywoodster Marilyn Monroe.

Niet alleen TikTokkers laten zich inspireren door de blonde bombshell, ook menig Hollywoodster kijkt qua looks graag bij haar af. Zo verscheen Kim Kardashian op het Met Gala 2022 met platinablond haar en bracht Madonna een ode aan de ster in de korte film A private affair die gemaakt is voor V Magazine.

https://www.vogue.nl/beauty

 

Showbizz

Ik heb heel veel moeite om te ademen en ik voel een stekende pijn als ik ademhaal of beweeg. We zijn nu in het ziekenhuis, maar met deze pijn kan ik de show vanavond niet doen. Het spijt me zo, schrijft Post Malone. Wellicht heeft de pijn te maken met de lelijke smak die de rapper afgelopen weekend...

Fashion News

Dankzij onder andere Kim Kardashian – denk aan de iconische Monroe-jurk die ze beschadigde – en de film Blonde is bijna iedereen weer dol op Marilyn Monroe, die veel te vroeg op 36-jarige leeftijd is gestorven. Zestig jaar na haar dood is ze dankzij haar kersenrode rode lippen, platinablonde krullen en...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 277 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist
 

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

People: Kloé Kardashian is focusing on better days ahead.