image1
Justin en Hailey Bieber gaan voor een knusse koppelstijl deze winter

Het duo is de afgelopen maand in New York geweest, wat wellicht iets te maken heeft met hun op comfort gerichte stijl van de laatste tijd. (Wandelen in de straten van Manhattan vraagt om een praktische look.) Eerder deze week zagen ze eruit als echte New Yorkers toen ze helemaal in het zwart gekleed gingen  Justin in een groot utility jack en Hailey in een oversized zwart leren bomberjack.

Ook gingen de twee voor knusse texturen, zoals toen Justin een dik wollen camelkleurig vest droeg en een extra wijde broek, en we Hailey zagen in een zwarte jas van imitatiebont, gecombineerd met een jeans met wijde pijpen en puntige hakken. Het koppel houdt van stukken die zowel warm als trendy zijn: een ideale combinatie.

In Los Angeles eerder deze maand droegen de Biebers ook comfy looks, in de vorm van matching hoodies. Op Justins grijze hoodie stond ‘Magical Mushroom: We Shall Eat Them More Often‘, terwijl Hailey voor een felgroene stijl koos die ze combineerde met een paar chunky sneakers. Ze verschenen zelfs een keer in matching puffers, toen Justin een kleurrijke, bedrukte MSFTSrep-pufferjas droeg en Hailey een zachte zwarte Acne Studios-bomber.

Het mooie van de koppelstijl van Justin en Hailey Bieber is dat ze gemakkelijk stukken kunnen ruilen, en dat de outfits nog steeds bij elkaar passen. Want is dat niet waar romantiek om draait? What’s mine, is yours.

www.vogue.nl

 

Showbizz

De 29-jarige Trainor maakte het nieuws maandagochtend bekend in het NBC-programma Today. Het is gelukt! Het gaat eindelijk gebeuren en we zijn dolgelukkig zei de zangeres. Vorige maand zei Trainor al in een gesprek met tijdschrift People dat ze in 2023 hoopt op gezinsuitbreiding. Ze stelde toen dat...

Fashion News

Het duo is de afgelopen maand in New York geweest, wat wellicht iets te maken heeft met hun op comfort gerichte stijl van de laatste tijd. (Wandelen in de straten van Manhattan vraagt om een praktische look.) Eerder deze week zagen ze eruit als echte New Yorkers toen ze helemaal in het zwart gekleed...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 89 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist
 

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

jlo: Lovely dinner last night celebrating Anastasia's 25th anniversary