image1
Ellen DeGeneres niet welkom op dramatisch afscheid ex

Vrij uitzonderlijk was het in die tijd dat zij zich als stel lieten fotograferen op rode lopers; hun openheid was zowel ongekend als baanbrekend. Maar de verhouding liep stuk en van enig contact tussen de twee vrouwen was de laatste jaren geen sprake.

Dat bleek al direct na het auto-ongeluk dat Anne Heche veroorzaakte in Los Angeles, onder invloed van cocaïne en fentanyl. Direct nadat zij uit het brandende wrak was gehaald, werd duidelijk hoe ernstig de actrice eraan toe was. Niet alleen had zij flinke brandwonden, het opgelopen hersenletsel zou haar hoe dan ook fataal worden. Heche leefde nog enkele dagen, waarna ze van de beademing werd gehaald.

Van een hechte relatie tussen Ellen en haar ex was allang geen sprake meer, zo bleek al de dag na het ongeval. Toen werd de comédienne, lopend door de straten van L.A. door een reporter gevraagd of zij wist hoe het met Anne was. Afgemeten zei ze: We hebben geen contact, hoe kun je dan weten hoe het met iemand is?

De botte reactie mag dan tekenend zijn voor de op tv zo vrolijke Ellen DeGeneres, voor de nabestaanden van Anne Heche – onder wie haar zonen Homer (20) en Atlas (13) – was het ongetwijfeld een reden haar niet te vragen voor de uitvaart, die volgens de familie ’klein en intiem’ zal zijn.

https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Vrij uitzonderlijk was het in die tijd dat zij zich als stel lieten fotograferen op rode lopers; hun openheid was zowel ongekend als baanbrekend. Maar de verhouding liep stuk en van enig contact tussen de twee vrouwen was de laatste jaren geen sprake. Dat bleek al direct na het auto-ongeluk dat Anne...

Fashion News

De o-zo kenmerkende stijl van J.Lo is een heleboel dingen, maar wat het zeker niet is? Netjes en degelijk. Het is daarom verrassend om haar in een ietwat stijve midi-jurk met hooggesloten kraag te zien. Maar Jennifer Lopez zou Jennifer Lopez niet zijn als ze geen persoonlijke draai geeft aan de preppy...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 140 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist
 

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

People: Will and Jada Pinkett-Smith were just spotted together in public for the first time since the infamous Oscars slap.