image1
Consumenten bond slaat alarm over winkeliers die misbruik maken van Covid -19 situatie
woensdag 03 juni 2020 14:34

alAlbert Alleyne voorzitter van de Consumenten bond slaat alarm over winkeliers die misbruik maken van de ontstane paniek situatie rond COVID 19 in Suriname.

Vele burgers haasten zich naar de Supermarkten om voorraad op te slaan met het oog op een eventuele full lockdown. Winkeliers en handelaren schroeven prijzen van goederen fors op. Bezorgde en radeloze burgers hebben zich gewend tot de Consumenten bond in de hoop dat deze zaken aan de orde stelt.

 

 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 86 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?