image1
Anti-Fraude Platform Verkiezingen voor Palu geen kwestie van voor of tegen
vrijdag 13 maart 2020 14:20

henkWoensdag is het Anti-Fraude Platform Verkiezingen 2020 geïnstalleerd. Het platform bestaat uit verschillende oppositionele en buitenparlementaire partijen.Doel is een de bewustwording op gang komt rondom verkiezingsfraude en zorgen voor een waakhondfunctie tijdens de aanloop naar de verkiezingen.

Opvallend in het rijtje van de twaalf partijen is de PALU. Deze partij was ooit coalitiegenoot van de NDP en verschafte ook de zogenoemde revolutionaire ideologie aan de milaire machthebbers in de jaren tachtig.

Zitting nemen in het Anti-Fraude Platform Verkiezingen door de PALU, is volgens ondervoorzitter Henk Ramnandanlal geen kwestie van voor of tegen de zittende regering.

 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 80 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?