image1
Aanbieding goedkopere dollars druppel op een gloeiende plaat
vrijdag 22 november 2019 14:43

gajaHet voorzien van goedkopere  dollars aan bepaalde cambio’s door de Centrale Bank van Suriname, is niet meer dan een verkiezingsstunt en water naar zee dragen. Dit het Assembleelid Asiskumar Gajadien van de VHP.

Deze poging van de Centrale Bank, gedirigeerd door  president Desi Bouterse, om de dollarkoers omlaag te krijgen, is een model waarbij enkelen zich verrijken. Zo stelt Gajadien. Bovendien is het slechts een druppel op de gloeiende plaat, gezien de hoge winkelprijzen voor levensmiddelen en goederen.

 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 74 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?