image1
Driekoppige managementteam kan wel degelijk werken
vrijdag 04 oktober 2019 17:46

OrieEen driekoppige leiding, aangewezen door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur, zou wel instaat kunnen zijn om de middelbare scholen te besturen. Dat vindt professor Henry Orie.

De Bond van Leraren is onlangs in actie gegaan, omdat het niet eens is met deze aanpassing van het ministerie. De bond eist dat onderdirecteuren van de school, doorschuiven naar een directeursfunctie.

Orie zegt dat een school bestuurd moet worden als een bedrijf, zodat betere resultaten behaald kunnen worden.  De BvL zegt echter het tegengestelde en vindt dat het managementteam uit opvoedkundigen of docenten moet bestaan.

Orie gelooft dat er rust kan komen in het onderwijsveld, indien de bond betrokken wordt bij besluiten die genomen worden. De onrust die er nu heerst, zou er niet zijn indien de bond beter betrokken was en zeggenschap had.

 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 84 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?