image1
Leerkrachten niet overtuigd van effectiviteit bij drie-koppige leiding
woensdag 02 oktober 2019 14:42

stakenLeerkrachten van de VOS-scholen zijn er niet van overtuigd dat een drie-koppige leiding, aangewezen door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur, capabel is om de middelbare scholen te besturen. Er is vooral kritiek op het feit dat het management team niet perse uit opvoedkundigen of docenten hoeft te bestaan. In een resolutie van de regering, staan er geen concrete eisen voor het innemen van een dergelijke positie.

Vandaag is dag twee waarop leerkrachten, verbonden aan de Bond van Leraren, staken. De bond heeft verscherpte acties aangekondigd. In eerste instantie ging het alleen om Lyceum 1, lyceum 2 en HAVO 1 die te maken kregen met dit probleem. Uit solidariteit dreigen de overige scholen ook in actie te zullen gaan.

 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 59 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?