image1
Kensenhuis kijkt uit naar concrete oplossingen voor problemen in het land tijdens Jaarrede
maandag 23 september 2019 14:32

Ondanks De Nationale Assemblee met reces is, is NDP parlementarier Patrick Kensenhuis zijn werkzaamheden in het district Para door blijven doen.

Met verschillende ministeriële  delegaties zijn er werkbezoeken geweest aan gebieden in Para. Kensenhuis heeft hoge verwachtingen over de jaarrede van de president op 30 september. Hij hoopt dat de president concrete oplossingen aangeeft bij de jaarrede.

Kensenhuis geeft toe dat de situatie in het land vanaf 2015 zwaar is geweest voor ons land vooral, omdat de koers steeds is blijven stijgen, maar de regering zal blijven werken voor verlichting van de noden van het volk.

Verslaggever Sam Blankendal sprak Kensenhuis gisteren op de Drage Mang dey te plantage Bersaba.

 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 74 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?