image1
Verkeersveiligheidsmaand moet zonder dodelijke slachtoffers kunnen
maandag 16 september 2019 14:35

Gisteren, 15 september, is de verkeersveiligheidsmaand afgesloten. In de vier weken van de Verkeersveiligheidsmaand zijn er 7 verkeersdoden gevallen. Landelijk staat de teller op 52 doden.
Het Korps Suriname Verkeersvrijwilligers is niet helemaal tevreden, omdat er verkeersdoden zijn gevallen tijdens de verkeersveiligheidsmaand.     
De minister van Justitie en politie kondigde gisteren verscherpte verkeersmaatregelen aan tegen verkeersovertreders. Volgens Helmut Gezius, voorzitter van het Korps Suriname Verkeersvrijwilligers, zijn het vooral jongere mensen die de regels overtreden. Alcohol speelt daarbij een grote rol.
Het is volgens hem niet onmogelijk om een maand zonder verkeersdoden te realiseren.

Ook op de laatste dag van de verkeersveiligheid maand was er een dode te betreuren. U hoort hoofdinspecteur Humphrey Naarden over dit incident. 

ABC Nieuws

Written on 11 augustus 2020, 14.32
Ex minister Gilmore Hoefdraad wordt vooralsnog intern gezocht door het Korps Politie Suriname (KPS). De formele opsporng, afkomstig van de Procureur Generaal (PG), is nog niet bij de politie om gepubliceerd te kunnen worden. Dit zegt Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd Public Relations. De interne...
Written on 11 augustus 2020, 14.29
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanaf maandagavond een nieuwe Raad van Commissarissen. De president-commissaris is Radjen Pahladsing. De overige commissarissen zijn Ganesh Laigsingh, Reshma Mangre, Clyde Cairo, Leo Brunswijk, Freddy Palata en Henry Klas. De Bond Personeel bij de...
Written on 11 augustus 2020, 14.26
Minister Hoefdraad meldt u zich aan bij de justitiële autoriteiten en zet ons land niet verder te schande. Woorden van VHP DNA lid Cedric van Samson. Er is door justitie een interne opsporing naar de ex Financiën minister uitgevaardigd.  
Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.


Online Guests

We hebben 68 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?