image1
Gepensioneerden St. Vincentius Ziekenhuis protesteren tegen onrechtvaardige behandeling
woensdag 27 februari 2019 14:30

rkzDe vereniging van gepensioneerden van het Sint Vincentius Ziekenhuis, hebben vandaag getracht een rappelbrief in te dienen bij de ziekeninrichting. Zij hebben enkele punten opgenoemd, waarover zij ontevreden zijn.

Zo zou het ziekenhuis in gebreke blijven door de financiele verplichtingen niet te voldoen. Ook wordt het werkgeversaandeel van de premie niet gestort, en wordt de directie onbehoorlijk bestuur verweten.

Percy Rogers, voozitter van de vereniging, trachtte de brief in te dienen bij het bestuur. Het bestuur weigerde dit te ontvangen, omdat de vereniging de media erbij betrokken had. Uiteindelijk werd de vereniging verwezen naar het secretariaat, alwaar de brief werd ingediend. U hoort een fragment van de conversatie tussen het bestuur en de vereniging.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 64 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen