image1
Clienten boos om nieuwe maatregel van De Surinaamsche Bank
donderdag 14 februari 2019 17:23

DSBRick Cabenda, een client van de De Surinaamsche Bank (DSB) is zeer boos over de nieuwe maatregel die is ingevoerd door de bank.

Cabenda ging gisteren naar de DSB om US Dollars van zijn eigen rekening te lichten, omdat hij iemand moest betalen. Bij het loket aangekomen heeft de kassierster hem doorgegeven dat er sinds vorige week een nieuwe maatregel is ingetreden, waarbij klanten maximaal 1500 US Dollars kunnen lichten van hun rekening.

Cabenda die langer dan 35 jaar rekeninghouder is bij DSB, is niet te spreken over deze maatregel. Hij is van mening dat de bank de clienten eerst op de hoogte had moeten stellen, omdat hij 3 weken terug geld ging storten en heeft gevraagd of hij probleemloos zijn geld weer terug zou kunnen opnemen. 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 69 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen