image1
Kindertehuizen en weeskinderen genieten van circus Suarez
dinsdag 18 december 2018 14:32

suarezMeer dan 400 kinderen van kinderhuizen uit Paramaribo, Commewijne en Brokopondo en leerlingen van verschillende scholen hebben afgelopen weekend gratis kunnen genieten van Circus Suarez.

Deze gelegenheid is mogelijk gemaakt door onder andere De Ronde Tafel en aannemingsbedrijf Baitali Group. De Ronde Tafel is een goede doelen organisatie  voor het bevorderen van vriendschap en broederschap. De Tafelaars Fadil Illes en Randall Wip vertellen over het sociaal karakter van hun organisatie.

Volgens marketing coordinator van Baitali, Aruna Sardjoe, is 2018 een goed jaar geweest voor het bedrijf. Daarom is het bedrijf in staat vele donaties te doen.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 103 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen