image1
Felisi was tegen samenwerking Bep met NDP
dinsdag 27 november 2018 14:26

ronnyMichel Felisi heeft onlangs zijn lidmaatschap van de BEP opgezegd. Felisi is vanaf het begin niet eens geweest over de samenwerking met de NDP. De huidige voozitter van de BEP Ronny Asabina zei in het programma ABC Actueel vanmorgen, dat Felisi al heel lang niet meer actief was in de partij en dat Felisi zijn maatschappelijke positie mede te danken heeft aan de BEP.

Felisi geeft aan dat hij de BEP op de hoogte had gesteld dat hij de partij van adviezen kan dienen maar, niet actief zou participeren indien de samenwerking met de NDP zou doorgaan.

Hij zegt dat het juist Asabina is geweest die steeds aangaf dat samenwerken met de NDP slecht is voor het land.  Felisi zegt dat hij niet op persoonlijke kwesties wil ingaan.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 72 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen