image1
Stichting in de Ruimte heeft dringend behoefte aan een rolstoelbus.
maandag 18 juni 2018 14:58

rolOp 25 mei werd haar Rolstoel bus totall loss aangereden door een ander voertuig. Hierdoor is het niet mogelijk om de mensen met een beperking die op dit vervoer aangewezen zijn te vervoeren.

De stichting is nu begonnen met een inzamelingsactie en doet een dringend beroep op de samenleving een donatie te doen t.b.v. een rolstoelbus. In de Ruimte onderdirecteur Nikita Kromopawiro hoopt dat de samenleving de stichting te hulp zal schieten. Gloria Lie Kwie Sjoe beschermvrouw van In de Ruimte zegt dat het heel erg belangrijk is dat deze doelgroep geholpen wordt.

De donaties t.b.v. In de Ruimte zijn mogelijk op het rekening nummer 1000311543 bij de RBC Bank , bij Weid mijn Lammeren aan de Stoelman straat 8 of het Surinaams Bijbelgenootschap , Henck Arron straat 39.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 51 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen