image1
Tuberoos en LibiTrobikrioro winnaar 54ste AVD
maandag 09 april 2018 15:23

AVDTuberoos en LibiTrobiKriorozijn de grote winnaars van de 54ste BVSS Fernandes Surinaamse Avondvierdaagse.
Tuberoos won voor de derde keer in de culturele klasse.

LibiTrobiKrioro, is voor de vijfde opeenvolgende winnaar geworden in de junioren klasse.

Op tweede plaats bij de junioreneindigde de groep Beauty Little Models ,op de derde plaats eindigdeShirityoKids. De bijzondere prijs ging naar Chella’sKrioroPikin. De jongste deelnemer is de twee jarige VellandRolainy. Annie Ravenberg en Henk Kioe-A-Sen, beiden 83 jaar, zijn de oudste deelnemers aan deze AVD.

Percy Olivieira blikt overall niet ontevreden terug op de 54ste AVD.Olivieira onderkent dat er zich enkele calamiteiten voorgedaan hebben. Deze zijn echter niet toe te schrijven aan de BVSS of de politie. Er moet volgens hem een drastische mentaliteitsombuiging plaatsvinden bij de totale samenleving.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 51 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen